Godset-målvakt Viljar Myhra solgt

Strømsgodsets landslagsaktuelle keeper går til dansk toppdivisjon før årets sesong.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det melder Strømsgodset på sine hjemmesider onsdag kveld. 27-åringen fra Telemark har spilt 130 kamper for Godset siden han kom til klubben i 2019.

Nå fortsetter han karrieren i Superliga-klubben Odense BK. 

Myhra har senest i fjor vært tatt ut i landslagstroppen i en meget god sesong. Han ble også kåret til årets SIF-gutt i 2023.

- En god sum

Etter at klubbene kom til enighet sent torsdag kveld, reiste Viljar til Danmark onsdag, hvor han har gjennomført medisinsk sjekk og blitt enige om de personlige betingelsene, skriver Godset.no.

- Etter lange og tøffe forhandlinger kom vi frem til en avtale som alle er fornøyde med. Det er sjelden keepere forlater Eliteserien for store summer, og tatt i betraktning av markedspris for keepere har vi fått en god sum for dette salget, sier leder for spillerlogistikk Jostein Flo.

- Viljar har hele tiden hatt en målsetning om å gå videre til et høyere nivå. Vi har takket nei til flere tilbud, men når Viljar virkelig ønsket dette så gjorde vi alt vi kunne for å få det på plass. Det skylder vi en så lojal keeper som han, uttaler Flo på egne klubbnettsider.

Powered by Labrador CMS