Godset stoppet Roma-heltene

Det endte uavgjort 1-1 på Marienlyst. Men Strømsgodset kunne fort ha snappet alle poengene mot Bodø/Glimt, som samtidig avga verdifulle poeng i gullkampen.

DRAMMEN: Det var riktignok gjestene fra Bodø, med en armada av fans fra nord-Norge i rygge - faktisk flere enn Godsetunionen - som tok ledelsen i Drammen etter bare 13 minutter.

Etter en noe ujevn førsteomgang fra begge lag hvor drammenserne tidvis fremstod som litt tafatte og puslete mot et angrepsvillig Bodø/Glimt, gikk lagene til pause på 0-1.

Kampen var ikke avgjort, og det var et flere hakk friskere Strømsgodset som kom på banen i 2. omgang.

Noen ny Roma-kamp ble det klar at nordlendingene ikke skulle få, og istedenfor å øke ledelsen var det Godset som utliknet, ikke helt fortjent, ved Kreshnik Krasniqi.

20-åringen fikk ballene i føttene fra distanse etter at ballen ble headet ut på et frispark fra Herman Stengel - og Krasniqi banket inn målet via et Bodø/Glimt-bein.

I siste halvdel av 2. omgang bølget kampen frem og tilbake og begge lag hadde sine muligheter til å ta ledelsen.

Flere scoringer ble det imidlertid ikke, og til tross for flere svake kamper uten seier for Godset, var nok hjemmelaget mest fornøyd med uavgjortresultatet.

Strømsgodset og Fred Friday hadde flere muligheter til å ta ledelsen.

Molde neste hjemmekamp

Bodø/Glimt på sine side avga viktige poeng i gullkampen mot Molde - som forøvrig besøker Marienlyst allerede om en uke i neste hjemmekamp.

Dermed gjenstår det å se om Godset greier å spenne bein også på moldenserne i kampen om seriegullet - i mellomtiden holder laget varmen borte mot Sandefjord allerede førstkommende onsdag.

ROPTE PÅ STRAFFE: Fred Friday og Johan Hove etter å ha gått i bakken i Glimt-feltet.
Bodø/Glimt-kaptein Patrick Berg hinket av banen med skade.

Med ett poeng for Godset står laget på stedet hvil på en 9. plass med 30 poeng. Mjøndalen gikk søndag på et nytt tap med 1-0 borte mot Tromsø: