BLÅ I BLIKKET: Jørgen Isnes (43) fortalte om sin fascinasjon for klubben da han ankom pressekonferansen flankert av daglig leder Magne Nilsen og leder for spillerlogistikk Jostein Flo. - Jeg kjenner det bruser i blodet, sa Grorud-mannen.

Godsets nye trener har inntatt førersetet

- Umiddelbar klaff i kjemien. Slik beskriver Godset-ledelsen klubbens nye hovedtrener.

Publisert Sist oppdatert
HER KOMMER HAN: Jørgen Isnes på vei inn til pressekonferansen onsdag ettermiddag.

DRAMMEN: Det har lenge vært antatt at KFUM-treneren med kontrakt ut årets sesong ville signere for Strømsgodset etter avsløringer fra TV2 tidligere i høst.

Onsdag ble det offisielt på Marienlyst. Jørgen Isnes ble presentert som Strømsgodsets nye mann som skal lede laget ut 2025-sesongen. Ifølge daglig leder Magne Nilsen har klubben fulgt 43-åringen fra Groruddalen i flere år.

- Det ble tidlig klart at Jørgen var mannen vi ville fokusere på, og når vi først fikk et møte med han gikk vi rett på sak og spurte hva som skulle til for å få han til Godset. Kjemien klaffet umiddelbart og vi ble veldig fort enige, fortalte leder for spillerlogistikk, Jostein Flo (bildet).


Isnes har selv spilt i eliteserien som aktiv for Skeid på slutten av 90-tallet, før han de siste årene har hatt sportstlig suksess som trener på Oslos østkant og ledet «Kåffå» til opprykk til OBOS-ligaen og deretter til kvalikspill for eliteserien.

Isnes selv forteller at han har avslått andre tilbud tidligere (skal blant annet ha fått tilbud fra Sarpsborg08 og Hamkam), men at han følte ting stemte med Strømsgodset.

- Jeg kjenner det bruser litt i blodet, og den følelsen har jeg ikke fått tidligere. Vi har mye til felles med både spillestil og klubbens profil som det er lett å like. Dette var noe jeg ville, sa en stolt Isnes foran pressekorpset på Marienlyst.

TATT GODT IMOT: - Jeg tror jeg vil trives her, sa Isnes, og beskrev Strømsgodset og Aass Bryggeri som det han ville forbinde med Drammen og tradisjonsrike Strømsgodset.

- Ser forbedringspotensiale

Han var klar på at lista legges høyere enn årets 12. plass i eliteserien, men vil foreløpig ikke tallfeste noen tabellposisjoner i sine sportslige ambisjoner i Drammen.

- Er det åpenbare forbedringspunkter i forhold til hva du har sett av Strømgodset i sesongen som gikk?

- Jeg ser at det er ting å jobbe med i det strukturelle defensive i forhold til min filosofi. Jeg vil ogs ha et mer samlet lag med tanke på presshøyde og hvordan man ønsker å angripe. Det er ting å bli bedre på, og det ville vært rart hvis det ikke var det, uten å gå altfor mye i detalj på det, sier Isnes til DRM24.

Fått frie tøyler

Ifølge Isnes selv har han fått frie tøyler i forhold til det sportslige, hvilket han var glad for. Men legger også til at hans visjoner passer klubbens strategi godt.

- Han har personlige egenskaper som kler klubben og vil passe. Det er en god match og vi er utrolig glad for at vi sitter her med Jørgen i dag, sa daglig leder Nilsen.

Powered by Labrador CMS