NØKKELSPILLER: Daglig leder Magne J. Nilsen og Strømgodset mister nå en verdifull spiller etter salget av Hove.

Hove solgt til Nederland

Strømsgodset har solgt Johan Hove til den nederlandske toppklubben Groningen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Dermed forlater Strømsgodsets sentrale midtbanespiller klubben etter etter 125 kamper og 30 mål på fire og et halvt år. Hove kom til Godset fra Sogndal som 17-åring.

Hove signerte for nederlandske Groningen tirsdag etter at flere klubber skal ha vært i samtaler med Godset om en overgang. Overgangssummen er ikke kjent.

- Johan kom til oss som en ung gutt og et stort talent, og har utviklet seg til å bli en veldig viktig spiller med masse målpoeng fra sin midtbaneposisjon. Han er en fantastisk person som alltid legger lista høyt, og han har jobbet hardt og tålmodig for å ta det neste steget. Johan fortjener å ta dette steget videre, og jeg er helt sikker på at han kommer til nå langt, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo til Godset.no.

Hove selv forteller om blandede følelser når han nå forlater Drammen.

- Det er trist og tungt å ta farvel til lagkamerater og kolleger som jeg har hatt et tett forhold til. Men det er også noe jeg gleder meg til, og en utfordring jeg har ønsket, som jeg tror jeg er klar for, sier Johan Hove i avskjedsintervjuet med Strømsgodset.

GOALGETTER: Her fra scoring mot Vålerenga i sommer.
Powered by Labrador CMS