Mageplask for Godset mot destruktivt Odd-lag

Et Odd-lag som var mest opptatt av å ikke spille fotball greide å drøye seg til uavgjort på Marienlyst i siste hjemmekamp før sommerpausen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Strømsgodset gikk rett i ledelsen på hjemmebane i solsteika på Marienlyst etter en lekker scoring av Elias Melkersen, som leverte både mål-salto og en ny god kamp på topp for Godset. Hjemmelaget holdt på en fortjent ledelse til pause, før det gikk verre i andre omgang.

Litt ut av ingenting sørget Odd for utlikning etter at Strømsgodset kålet det til for seg selv, og det skulle vise seg å bli en scoring bortelaget tok godt vare på. Resten av omgangen bestod i alle hovedsak av lange avbrudd i spillet, et verdensmesterskap i drøying av tiden og generell sabotasje av spillet fra gjestene fra Grenland.

Godset vartet opp med det ene angrepet etter det andre og kontrollerte så og si alt som skjedde på banen (mens ballen var i spill), men manglet det siste lille for å komme til de helt store målsjansene

Dermed måtte et skuffet Strømsgodset gå av banen med uavgjort og bare ett poeng rikere etter hele åtte tilleggsminutter.

Neste kamp hjemme på Marienlyst er først i juli, og etter siste kamp før sommerpausen ser eliteserietabellen slik ut etter helgas runde:

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN

STRAFFE? Hele stadion ropte på straffe her, men dommeren ville det annerledes.
MYE HUD: Flere bortesupportere uten enn med klær.
FIKK BESKJED OM Å KOMME SEG OPP: Odd-spillerne brukte mer tid liggende på grasset enn stående oppreist.
Powered by Labrador CMS