Proffkontrakt for Marko (18)

Marko Farji (18) har tatt steget opp og signert sin første proffkontrakt med Strømsgodset.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Marko Farji debuterte for A-laget allerede for et snaut år siden, da han kom inn i sluttminuttene mot Sandnes Ulf i kvartfinalen i cupen. Han fikk også en halv omgang mot Hønefoss noen måneder senere, samt ti kamper på benken i Eliteserien.

Men først og fremst var han blant de mest fremtredende spillerne for Team SIF, som forrige sesong rykket opp til PostNord-ligaen. Han ble blant annet matchvinner i opprykksfinalen mot Gjelleråsen, skriver Godset.no på sine klubbnettsider.

18-åringen fra Grimstad har gått gradene fra G16 til G19-stallen, og deretter 33 kamper og 14 scoringer for Team SIF som nå har rykket opp til 2. divisjon og Postnord-ligaen.

Sammen med familien flyttet Marko til Gulskogen sommeren 2020.

- Det føles skikkelig deilig. Det er noe jeg har jobbet for helt siden jeg kom hit, og det er deilig å få det i boks, uttaler Marko etter å ha signert avtalen som strekker seg over to år.

- Marko har spennende ferdigheter og har hatt fin utvikling det siste året. Gjennom sine gode prestasjoner for Team SIF har han gjort seg fortjent til denne kontrakten, sier leder for sport og spillerlogistikk Jostein Flo.

Powered by Labrador CMS