Slått ut av cupen i det 117. minutt

Godset var fem minutter unna straffekonk, men det blir ingen NM-kvartfinale etter 4-3-tap mot Lillestrøm.

DRAMMEN: Det ble et nervepirrende oppgjør på Marienlyst i vårsola Kristi Himmelfartsdag, hvor Kanarifansen fylte hele bortetribunen og LSK ledet 3-2 etter en meget offensiv førsteomgang. Godsets reduseringer kom fra Eirik Ulland Andersen og Herman Stengel.

Godset var litt bakpå gjennom hele kampen, men fikk balanse i regnskapet etter 3-3 fra Eirik Ulland Andersen midtveis i en mer jevnspilt andreomgang.

SÅ GLAD: Eirik Ulland Andersen feiret ellevilt etter 3-3-scoringen.

Med uavgjort til full tid ble det ekstraomganger, og etter en målløs første ekstraomgang greide LSK å banke inn 3-4-målet under tre minutter før ordinær tid i det 117. minutt. Godset kom til et par muligheter før dommeren blåste av, men Lillestrøm skapte mest - også på tribunen - og tok derfor en ikke helt ufortjent seier og skal spille kvartfinale til høsten.

For Strømsgodset venter ny hjemmekamp allerede søndag - da er det Viking som kommer på besøk i eliteserien.