GOALGETTER: Fred Friday scoret to ganger, det siste ble annullert på en hårfin offside.

Uavgjort mot Vålerenga etter annullert mål på tampen

Strømsgodset tok en tidlig ledelse ved Fred Friday og dominerte store deler av kampen, men måtte ta til takke med 1-1 at den samme Friday fikk annullert en scoring i sluttminuttene.

DRAMMEN: Hele Marienlyst trodde at seieren var sikret etter at Friday stanget inn det som ville vært 2-1 til Godset foran 2.000 tilskuere (utsolgt) på Marienlyst stadion.

En dommer som fikk passet påskrevet for mange omdiskuterte avgjørelser under kampen blåste imidlertid for offside etter at linjedommeren var oppe med flagget på innlegget til Friday, og kampen endte uavgjort.

Fred Friday var forøvrig også mannen bak 1-0 til Godset (19 minutter), etter en vakkert skudd i lengste hjørne, men Godset hadde mange som viste friske takter denne varme juli-kvelden - deriblant Halldor Stenevik, som var en konstant trussel mot VIF-forsvaret.

- Jeg er veldig fornøyd med mye av prestasjonene i dag. Det er en rå mentalitet i laget, oppsummerte trener Håkon Wibe Lund etter kampen overfor Godset-TV.

VAR FARLIG: Halldor Stenevik fortsetter den gode trenden.

Dominerte - slapp Fagermo's menn inn i kampen

Godset var det dominerende laget spesielt i 1. omgang, men slapp Vålerenga mer inn i kampen etter hvilen. Begge lag hadde muligheter til flere scoringer, og spesielt i sluttminuttene presset Godset på for seiersmålet.

MARKERTE SEG: Tobias Fjell Gulliksen var solid mot Vålerenga.

Med ett poeng er imidlertid seiersrekken på hjemmebane brutt, og Strømsgodset plasserer seg på en 12. plass på tabellen etter helgas runde - á poeng med Sarpsborg og Sandefjord på plassene foran.

Mjøndalen ligger fortsatt på kvalikplass med 7. poeng etter å ha blitt slått 2-1 av Lillestrøm borte: