Stenger togtrafikken og flytrafikken på Østlandet

Vy og Bane NOR melder om full stans i togene inntil videre som følge av værsituasjonen.

Publisert Sist oppdatert

ØSTLANDET: - Det er stengt for trafikk på hele Østlandet inntil videre pga. værforholdene. Foreløpig vet vi ikke når togene vil kjøre igjen, opplyser Bane NOR i en trafikkmelding like før klokken 12.00.

Også Brakar har innstilt alle busser inntil videre.

I tillegg opplyser Avinor at all fly er satt på bakken på Oslo Lufthavn inntil videre som følge av dårlig sikt. I første omgang fram til klokekn 15.30.

-  Vi stenger nå flyplassen for ankomst og avganger de neste to timene. Det er tett snøvær og vind, og dette medfører at bakkelysene ikke er godt nok synlige til at det er forsvarlig å avvikle trafikk ved Oslo lufthavn, uttaler Avinor i en pressemelding.

- Det blir kanselleringer og forsinkelser i dag. Hvor store forsinkelsene blir vet vi ikke, men det er snakk om til dels store forsinkelser resten av dagen. Vi gjør vårt beste for å få de reisende inn i terminalen og er i tett dialog med flyselskapene rundt videre informasjon. De reisende må forholde seg til den informasjonen de får fra flyselskapene, sier lufthavnsdirektør Stine Westby ved Oslo lufthavn. 

DRM24.no kommer tilbake med mer.

Powered by Labrador CMS