BOM FAST: Tidsskjemaet sprakk for denne budbilen fra Oda etter å ha kjørt seg godt fast inne i brøytekanten i krysset Konnerudgata/Hallermoveien.

Mange fikk problemer i ettermiddagsrushet

Mens sentrums-beboerne fikk bryne seg på regn og store vannmengder, var det nedbør I fast form som skapte utfordringer på høydedragene rundt byen tirsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: På Konnerud er det nå store mengder snø, og farevarselet på 30 centimeter/24 timer er godt innenfor rekkevidde, om ikke allerede overskredet.

Det fikk en del bilister erfare på dårlig brøytede sideveier tirsdag ettermiddag. Blant annet en budbil fra Oda som ble stående bom fast i krysset Konnerudgata/Hallermoveien. Da DRM24 ankom stedet hadde den uheldige sjåføren allerede stått på stedet over en time og forsøkt å spa seg løs etter å ha sklidd bakover og oppi ei stor fonn med kram snø.

Redningen ble DRM24 og en annen handlekraftig bilist som sammen fikk trukket lastebilen løs, og reetablert normal ferdsel på stedet.

Fjell har også folk fått merke snøen tirsdag, ikke minst de bussreisende etter utallige forsinkelser og innstillinger grunnet leddbusser som står fast i bakkene på Fjell-platået - noen med kjetting, andre uten.

Tilsvarende utfordringer har det også vært i Underlia, i Stensethbakkene og på Lierskogen. Felles for hele området er at man ikke trenger mange høydemeterne før nedbøren går fra flytende til fast.

Ifølge meteorologene vil snøværet avta utover kvelden tirsdag.

STENSETHBAKKENE: Kaos etter kollisjon lenger opp. Mange kom seg ikke igang igjen.
KONNERUD: - Det du trenger, levert på døra. Sjåføren måtte ta seg en annen vei til målet etter å ha fått bryne seg på disse forholdene.
Powered by Labrador CMS