SISTE KRAMPETREKNING? Her fra snøkaos tidligere i vinter. Nå kan du måtte finne fram snøskuffa på nytt.

Varsler snø og kuldegrader

Den neste uka inneholder både vintervær - og en sommerflørt med sol og 14 varmegrader.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Værmeldingen for Drammen viser et jojo-vær av de sjeldne. Etter et par dager med sol og et tosifret antall varmegrader på tampen av påsken, var det kanskje rimelig å anta at våren endelig var kommet når vi nå skriver april.

Men den gang ei. Som om ikke vinteren hadde vært lang nok fra før, synker temperaturene de neste dagene drastisk, faktisk helt ned til tre minusgrader - og bærer med seg omlag ti centimeter snø torsdag og fredag - nok til at vi på denne årstiden aner konturene av et farevarsel. Det kan med andre ord bli skjebnesvangert om du har lagt om til sommerdekk på bilen.

Vinterens comeback blir heldigvis ikke langvarig, for mot slutten av helga stiger tempaturene igjen betydelig, og værgudene leverer det som på mange måter minner om en reprise av 1. og 2. påskedag - sol og 14 varmegrader, ifølge ferske prognoser fra Meteorologisk Institutt.

Det kan med andre ord lønne seg å forberede garderoben på både det ene og det andre de neste dagene - slik ser værmeldingen ut for Drammen:

Powered by Labrador CMS