Venter nye 20 centimeter med snø

Snødybden passerer trolig 70 centimeter på Konnerud etter fredagens snøfall.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Det er som kjent sendt ut nok et farevarsel for blant annet drammensområdet fredag, som følge av mye snø i anmarsj. Døgnet under etter er det for Drammens del varslet omlag 20 centimeter snø, men lokalt kan det komme mer, heter det i farevarselet.

Den mest intense perioden med snøvær er ventet å ramme Drammen fra tidlig morgen til tidlig ettermiddag, før snøværet avtar gradvis utover ettermiddagen og kvelden.

Det vil ifølge prognosene fra Meteorologisk Institutt ikke snø all verden før i seks-syv-tiden på morgenen fredag, så man må trolig ikke måke frem bilen fredag morgen.

Det nye snøfallet kommer med andre ord akkurat i tide til at brøytemannskapene forhåpentligvis har fått ryddet helt opp etter onsdagens og torsdagens snøfall - før det nå altså er på'n igjen.

På Konnerud er den offisielle snødybden registert til 53 centimeter. Det er med andre ord gode muligheter for at man passerer 70 centimeter fredag og lørdag. Nedbøren søndag kommer imidlertid som regn, så mye av snøen forsvinner trolig like fort som den kom.

Slik ser værmeldingen ut for Drammen:

Powered by Labrador CMS