Altibox bekrefter: Kundene mister allikevel TV2-kanalene

Allerede 1. april blir over en million TV-kunder uten allmennkringkasteren TV2.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Altibox har tidligere beskyldt TV2 for «PR-stunt» etter at TV2 gikk ut og sa at det ikke lenger finnes grunnlag for avtale etter et brudd i forhandlingene tidligere i mars.

Nå viser det seg altså at utspillet var helt reellt.

- Kunder med Altibox TV får fra midnatt svart skjerm der de er vant med å finne TV 2 sine kanaler, og det er dessverre ingen aprilsnarr, opplyser Altibox på sine hjemmesider.


- Det ser dessverre ut til at det ikke blir noen ny avtale med TV 2 inntil videre. Vi synes det er leit, for det betyr at dere ikke får tilgang til noe TV 2-innhold hos oss fra 1. april, heller ikke TV 2 Play valgt gjennom vårt poengsystem, skriver Altibox på sine Facebooksider torsdag formiddag.

Alle TV-kunder skal i løpet av dagen få en e-post med mer informasjon, ifølge TV-distributøren.

- TV 2 har ikke ønsket å forhandle om en ny avtale med Altibox, og vi har derfor ikke rettigheter til å vise TV 2 sitt innhold fra 1. april. Om TV 2 ønsker å gjenoppta forhandlingene, står vi klare for å finne gode løsninger på vegne av alle tv-kunder. I så fall vil vi oppdatere denne siden, uttaler Altibox videre.

Kompensasjon

Ifølge Altibox får alle med Altibox TV 50 ekstrapoeng som kan brukes på «Velg ditt tv-innhold» på Mine sider fra 1. april.

- Om dette ikke gir deg det du ønsker, kan du, hvis du får faktura på Altibox TV fra en av våre partnere, velge å få en månedsrabatt på 100 kroner i stedet. Denne blir trukket fra første mulige faktura, og vil gjelde for hele april uansett når i måneden du aktiverer den, opplyser Altibox.

Bor du i borettslag eller sameie og har Altibox TV dekket av fellesutgiftene, vil du ikke kunne få rabatt.

Powered by Labrador CMS