Altibox med trøbbel: Hundretusenvis var uten Internett

Omlag 300.000 kunder var rammet av problemer hos Altibox søndag kveld.

Publisert Sist oppdatert

NORGE: Det var hovedsak på Østlandet at problemene inntraff i 1900-tiden, deriblant hos kundene til Viken Fiber i drammensområdet.

- Vi opplever for tiden feil i noen områder som fører til tap av internett og TV signaler, det er også oppdaget problemer med Mine Sider, TV via app, tv via nettsiden vår og Altibox appen. Teknisk personell jobber med å rette feilen. Vi har ingen estimert rettetid per nå, uttalte Altibox på sine Facebooksider.

Først ved 2300-tiden skal kundene ha fått tilbake tjenestene. Altibox la da ut følgende melding på sine Facebooksider:


- Vi har nå rettet feilen slik at internett skal være tilbake igjen - puh! Dersom du fortsatt opplever trøbbel med nettet, anbefaler vi å ta en omstart av hjemmesentralen. Og igjen: Sorry for at vi ikke leverte bra internett til dere i kveld. Vi skal selvfølgelig sjekke opp hva som gikk ad undas og forsøke å hindre at det skjer igjen.

Ifølge Dagbladet var omlag 300.000 kunder være rammet. Det opplyser kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til avisa.

- Vi mistenker at det er et brudd på fibernettet som fører til en forringelse av tjenestene våre for en del kunder på Østlandet, dessverre.

Powered by Labrador CMS