Altibox og Viaplay enige om langsiktig avtale

Ny avtale gjør at kunder med TV- strømme- og underholdningstjenester fra Altibox blant annet sikres tilgang til vintersport, formel 1, golf og håndball og muligheten til å se alle kamper fra Premier League.

Publisert

NORGE: - Vi er svært glade for å fortsette det gode samarbeidet vårt med Viaplay. Avtalen sikrer våre kunder tilgang til innhold fra en av de sterkeste aktørene på sport, serier og annen underholdning, sier administrerende direktør Tor Morten Osmundsen i Altibox i en pressemelding.

Avtalen mellom Viaplay Group og Altibox innebærer at Altibox vil fortsette å tilby Viaplays V sport og V film-kanaler og de norske kanalene TV 3, V4 og TV6. Innholdet vil være tilgjengelig gjennom Altibox’ poengsystem som sikrer kundene friheten til å velge ønsket innhold, uttaler TV-distributøren.

- Viaplay Group har jobbet godt med Altibox i mange år allerede og er glade for å videreføre og videreutvikle dette samarbeidet. Nå vil Altibox-kundene kunne nyte hvert eneste øyeblikk av den nye Premier League-sesongen med Erling Braut Haaland på plass i Manchester City. Seerne får også tilgang til den stadig voksende porteføljen av Viaplay Originals, som Pørni, Gulltransporten og Fenris i tillegg til blockbustere fra Hollywood, sier kommersiell direktør Kim Poder i Viaplay Group.

I tillegg til Premier League, har Viaplay de norske rettighetene til vintersport fra det internasjonale skiforbundet, Bundesliga, EFL Championship, Carabao cup (ligacupen), FA-cupen, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, Formel 1, herre- og kvinnehåndball, NHL med mer.

Powered by Labrador CMS