Drammen med kjempeseier i sesonginnspurten

Knuste Høvik 11-1. Solberg med bortetap mot serieleder Sarpsborg og Mjøndalen greide bare uavgjort mot nyopprykkede Røa.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Slik endte kort oppsummert søndagens serierunde for de lokale elitelagene.

Dermed har Drammen Bandy rykket fra Solberg i kampen om fjerdeplassen når sesongen snart er over, tre poeng foran Solberg med en kamp mindre spilt. Også Ready og Stabæk på 2. og 3. plass på tabellen vant sine kamper denne uka, og har sånn sett ikke gjort det noe enklere for de to drammenslagene.

Drammen har som tidligere omtalt vist en meget solid formkurve, og understreket det med hele 11-1 i søndagens bortekamp mot Høvik. Solberg på sin side var ikke like solide borte mot Sarpsborg, som slo de hvite 7-3.

Mjøndalen greide bare 4-4 borte mot nyopprykkede Røa, som ligger på nedrykksplass. Bruntrøyene skal imidlertid være sikret ny eliteseriekontrakt med sine ti poeng for de møter Stabæk borte førstkommende onsdag.

Drammen Bandy har Røa hjemme samme dag, og her bør det ligge an til solid hjemmetriumf. Solberg spiller sin neste seriekamp først søndag da Ready kommer på besøk til Solbergbanen. Den kampen må Solberg vinne for å ha sjans til å henge med Drammen i sesonginnspurten. Samtidig reiser Drammen til Sarpsborg for en tøff bortekamp.

Powered by Labrador CMS