KLASSISK DUELL: Drammen og Solberg kan fort vekk møtes også i årets NM-sluttspill, foreløpig er Drammen Bandy og Mathias Farnes et hestehode foran SSK og Christopher Nålby.

Nervepirrende avslutning på årets bandysesong

Et svært formsterkt Drammen Bandy gir Solberg kamp til døra om tredje- og fjerdeplassen i årets eliteserie.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Drammen har for øyeblikket eliteseriens beste formkurve uten tap de siste fem kampene, hvorav tre er seiere.

Kampen mot Ullevaal på Marienlyst onsdag kveld, som også har tatt åtte poeng de siste fem kampene, ble ikke overraskende en jevn affære og endte uavgjort 5-5.

Det betyr at Drammen, med en kamp mindre spilt, plasserer seg på en fjerdeplass poenget foran Solberg, som slo Høvik hele 9-3 hjemme på Solbergbanen uten toppscorer Sondre Kristoffersen på isen.

Foran Drammen ligger Ready på målforskjell og like mange poeng og kamper, mens Stabæk er ett poeng foran og Sarpsborg på topp med 22 poeng.

Mjøndalen på sin side er koblet av kampen om sluttspillet med bare ni poeng etter 6-0-tap for Ready hjemme på Vassenga onsdag.

Med tre kamper igjen å spille for Solberg og fire kamper for Drammen er det fortsatt et åpent race om medaljeplassene, og mye kan avgjøres da begge lag møter Ready (Solberg hjemme og Drammen borte).

Solberg spiller forøvrig sesongens antatt tøffeste kamp borte mot Sarpsborg i neste runde, men får trolig lettere motstand med Røa i siste runde før poengene skal telles opp. Drammen på sin sidea møter også Sarpsborg og Røa, begge hjemmekamper.

Slik ser tabellen ut etter onsdagens eliteserierunde:SE ALLE DE LOKALE LAGENES KAMPER I REPRISE:

Powered by Labrador CMS