Det russiske stjerneskuddet Nikita Veshchagin har ferdigheter på øverste nivå i eliteserien og briljerte for MIF mot slutten av sesongen. Nå fortsetter han i brunt.

Nøkkelspillere forlenger med MIF

Mjøndalen har fått med seg de de aller fleste spillerne i stammen av laget videre til ny sesong - og trener Dag Erik Amundsen som tok laget til NM-semi.

Publisert Sist oppdatert

MJØNDALEN: Den kanskje aller viktigste signeringen for ny sesong er Nikita Veshchagin, russeren som kom til MIF før fjorårssesongen fra russisk og svensk toppserie. Det tok litt tid før russeren for alvor fikk fart på skøytene i Mjøndalen, men mot slutten av sesongen viste han hvilke ferdigheter som bor i han og ble svært sentral på laget med 14 mål og ni assist.

Under trener Dag Erik Amundsen, som også er klar for ny sesong, imponerte MIF med tre strake seiere mot Sarpsborg i NM-sluttspillet før de røk ut mot seriemester Drammen i semifinalen.

Med videre blir også Veshchagins landsmann Alexander Serov. Russeren har flere sesonger bak seg i MIF, har vært toppscorer i flere år og har over 300 mål i norsk eliteserie.

Med videre er også kaptein Christoffer Askheim, veteranen Martin Nørgaard etter comeback i fjor og 276 kamper for klubben. Vise-kaptein Tor Erling Tveter er også (selvsagt) med videre i MIF.

FORTSETTER: Trener Dag Erik Amundsen, opprinnelig fra Solberg. Han trener også det norske damelandslaget i bandy.
MED VIDERE: Toppscorer Alexander Serov.
MED VIDERE: Kaptein Christoffer Askheim.
MED VIDERE: Martin Nørgaard
MED VIDERE: Vise-kaptein Tor Erling Tveter.
Powered by Labrador CMS