LAGT I JERN: Her har politiet fått kontroll på en lite samarbeidsvillig pubgjest, som fikk et ublidt møte med klissvåt drammensgranitt.
LAGT I JERN: Her har politiet fått kontroll på en lite samarbeidsvillig pubgjest, som fikk et ublidt møte med klissvåt drammensgranitt.

Fuktig natt på byen - dette skjedde i sentrum

Politiet hadde en del ordensoppdrag natt til søndag. - Vi merker at vi er tilbake til normalen, sier politiet.

Publisert Sist oppdatert

SENTRUM: Det var ikke bare værgudene som sørget for en fuktig helg på byen i Drammen. Mye folk på utestedene i sentrum og stort alkoholinntak sørget også for en del fyll og ordensforstyrrelser.

Totalt har 4-5 personer blitt innbragt arresten fra Drammen sentrum natt til søndag som følge av ordensforstyrrelser. I tillegg har det blitt en håndfull bortvisninger.

- I de tilfellene det er snakk om slåssing eller knuffing har det ikke vært snakk om personskader. Så det er ikke det vi kan kalle alvorlige hendelser. Men vi merker at vi nå er tilbake til normalen, sier operasjonsleder Arild Alfeim i politiet til DRM24.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">ARRESTEN NESTE: </span>Ung mann fikk «rødt kort» av politiet etter en situasjon utenfor Old Irish Pub.</span>
ARRESTEN NESTE: Ung mann fikk «rødt kort» av politiet etter en situasjon utenfor Old Irish Pub.

Ikke lenge etter midnatt rykket flere væpnede politipatruljer ut til jernbanestasjonen. Bakgrunnen var det politiet beskrev som en trusselsituasjon. Ifølge politiet var det imidlertid ingen som hadde blitt utsatt for vold eller personskader.

Det hele endte med at en mann i 30-åra som var i besittelse av et brekkjern ble bortvist, mens en mann i 20-åra ble pågrepet for besittelse av narkotika.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">SLÅSS PÅ TORGET: </span>To menn barket sammen mens en tredje prøvde å gå imellom.</span>
SLÅSS PÅ TORGET: To menn barket sammen mens en tredje prøvde å gå imellom.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">FIKK STOPPET BASKETAK: </span>En mann forhindret at slåssingen utartet seg. Deretter kom politiet og fikk kontroll på situasjonen.</span>
FIKK STOPPET BASKETAK: En mann forhindret at slåssingen utartet seg. Deretter kom politiet og fikk kontroll på situasjonen.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">OVERLEVERT POLITIET: </span>En mann er påsatt håndjern av en ordensvakt og blir overlevert politiet etter ordensforstyrrelser på Bragernes Torg.</span>
OVERLEVERT POLITIET: En mann er påsatt håndjern av en ordensvakt og blir overlevert politiet etter ordensforstyrrelser på Bragernes Torg.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">SLÅSSING I ENGENE:</span> Her har politi og dørvakter kontroll på en av de involverte partene etter en ordensforstyrrelse ved nattklubben The Box rundt stengetid.</span>
SLÅSSING I ENGENE: Her har politi og dørvakter kontroll på en av de involverte partene etter en ordensforstyrrelse ved nattklubben The Box rundt stengetid.
<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">KEBAB-KRANGEL:</span> 10-15 personer barket sammen med amper stemning og knuffing utenfor gatekjøkkenet Sydney's etter stengetid. Partene ble sendt hvert til sitt uten ytterligere forføyninger.</span>
KEBAB-KRANGEL: 10-15 personer barket sammen med amper stemning og knuffing utenfor gatekjøkkenet Sydney's etter stengetid. Partene ble sendt hvert til sitt uten ytterligere forføyninger.
Powered by Labrador CMS