HER STARTET DET: Brannen startet i en hjørneleilighet i toppetasjen på 25D-blokka, og spredde seg raskt videre til naboleiligheten.
HER STARTET DET: Brannen startet i en hjørneleilighet i toppetasjen på 25D-blokka, og spredde seg raskt videre til naboleiligheten.

Kraftig brann i høyblokk på Fjell

En hel boligblokk er evakuert etter at det brøt ut brann i toppetasjen i Lauritz Hervigs vei onsdag ettermiddag. Brannen spredde seg raskt til flere omkringliggende leiligheter.

Publisert Sist oppdatert

FJELL: Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen klokken 15.35. Ifølge politiet var det allerede da observert flammer ut av den aktuelle leiligheten av flere personer.

Ifølge politiet var hele blokka ferdig evakuert ved 16.30-tiden, og en del beboere er innlosjert på Fjell skole som ligger rett over veien. Det var på dette tidspunktet fortsatt ikke kontroll på brannen.

Lauritz Hervigs vei forbi brannstedet er sperret av i forbindelse med slukningsarbeidet. Det er store mannskaper fra brannvesen, politi og ambulanse på plass.

Etter hva DRM24 erfarer fra stedet skal brannen ha spredd seg fra hjørneleiligheten i toppetasjen og videre til minst en tilstøtende leilighet. Det er stor røykutvikling fra stedet og brannen er synlig fra hele byen.

Ingen personer er meldt skadet som følge av brannen.

-

Powered by Labrador CMS