UTBRENT: Ifølge daglig leder Leif Arne «Ljuger'n» Rolfstad var det en kunde som skulle hente ut deler fra bilen og som måtte varme en skrue for å få den løs som var årsaken til brannen.

Kunde skulle hente ut deler av bil hos GBL – tok full fyr

En eldre bil er totalt utbrent på den gamle tomta til GBL Bildeler i Skotselv onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Det var klokken 20.50 i kveld at nødetatene fikk melding om en bilbrann like ved et bolighus på den gamle tomta til GBL Bildeler langs RV350 mellom Hokksund og Skotselv.

Ved brannvesenets ankomst brant det godt i både vegetasjon og i selve bilen. Brannen ble raskt slukket, men bilen, som nok var betegnet som et vrak fra før, er totalskadet og klar for skroting.

Ifølge Leif Arne Rolfstad var det altså en kunde som skulle varme opp en skrue som antente vegetasjonen og deretter bilen. Vedkommende kjørte til GBLs nåværende lokasjon noen hundre meter ned i veien for å hente flere brannslukningsapparater. Men disse hadde liten virkning og brannvesenet måtte tilkalles, skriver Eikernytt.no.

Politiet på stedet etterforsker denne brannen, hvor ingen personer skal ha kommet til skade.

Det er ikke første gang det brenner på denne eiendommen, og ved ett tilfelle ble hele verkstedbygningen totalskadet i brann.

Det står flere biler på eiendommen sammen med flere kontainere med ukjent innhold.

Powered by Labrador CMS