KNUST: Inngangspartiet og verandaen på huset ble fullstendig smadret og flyttet flere meter da en BMW M4 braste inn i gårdsplassen.

Lå og sov da BMW-en traff huset: - Fikk sjokk

En tenåringssjåfør i sportsbil forårsaket store skader da han kjørte av veien i høy hastighet onsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

KOBBERVIKDALEN: Som omtalt av DRM24 onsdag gikk det ifølge politiet bra med sjåføren av bilen, som ble fraktet sykehus for sjekk etter hendelsen.

Vedkommende, en mann i slutten av tenårene, fikk beslaglagt førerkortet grunnet det politiet mistenker er uaktsom kjøring og høy fart gjennom boligområdet.

Til alt hell skal det ikke ha gått utover andre personer langs veien eller på eiendommen det gikk utover da hendelsen inntraff ved lunsjtider.

Men eiendommen, den gikk det hardt utover. DRM24 har vært i kontakt med en av beboerne i flermannsboligen, som forteller at han knapt trodde sine egne øyne.

- Jeg lå og sov da dette skjedde og fikk sjokk da jeg så ut. Jeg lurte på hva i all verden som har skjedd her. Ting ligger strødd, forteller beboeren.

Sammenstøtet med sportsbilen med 450 hestekrefter har flyttet hele verandaen flere meter. Inngangspartiet på huset er smadret og det er også skader på selve huset. Med andre ord vil et forsikringsselskap få et heftig erstatningskrav etter den hasardiøse ferden.

Ikke første gang

Det er bare få dager siden en annen BMW M4 av nøyaktig samme type kjørte av veien i Drammen sentrum, og en annen ung mann fikk beslaglagt førerkortet for uaktsom kjøring.

Biltypen har omlag 450 hestekrefter, bakhjulstrekk og er en populær bilvariant i bilmiljøet i Drammen. Også tidligere har slike biler, eller tilsvarende modeller, vært involvert i ulykker i Drammen hvor høye hastigheter har vært en fellesnevner.

VILL VERD: Sporene etterlater liten tvil om hvor bilen til slutt havnet.
DET SOM VAR IGJEN: Litt av frontlyktene på bilen ligger fortsatt igjen på verandaen.
Powered by Labrador CMS