Det er godstoget som står i bildet som er involvert i hendelsen.

Mann påkjørt av toget i Lier

En mann i 50-åra er fraktet sykehus etter å ha blitt påkjørt av toget på Lier stasjon tirsdag kveld. Togtrafikken ble stanset i halvannen time etter hendelsen.

Publisert Sist oppdatert

LIER: Nødetatene rykket ut til melding om hendelsen like før klokken 20.00. Påkjørselen har skjedd ved Lier stasjon, like ved inngangen til tunnelen.

- Politiet er i kontakt med en person som har veltet på sykkel. Sykkelen er overkjørt av toget, men personen er våken. Mannen fremstår som påkjørt av toget, og har en stygg skade i en arm, opplyste politiet kort tid etter.

Mannen i 50-åra fra Søndre Buskerud er fraktet Ullevaal sykehus med ambulanse, men skal ikke være alvorlig skadet.  

Uklare omstendigheter

Politiet jobbet med å undersøke omstendighetene på stedet, men holder foreløpig alle muligheter åpne for hva som kan ha skjedd. Sent tirsdag kveld hadde de fortsatt ikke konkludert.

Politiet utelukker imidlertid ikke at hendelsen har sammenheng med en syklist som ble observert ute i veibanen på E18 ved Kjellstad kort tid i forveien. Politiet rykket ut til stedet, men fant vedkommende ikke. 

- Det er to snakk om to meget spesielle meldinger i samme område i kort tidsrom, uttaler operasjonsleder i politiet til DRM24.

Politiet opplyser videre at toget, et lengre godstog, skal ha holdt relativt lav fart da påkjørselen skjedde, men at både mann og sykkel ble funnet omlag 50-60 meter inn i tunnelen fra perrongen.

Politiet har også avhørt lokfører på stedet og jobber med å sikre videoopptak for å kartlegge hendelsen.

Powered by Labrador CMS