RANSAKELSE: Politiet skal etter hva DRM24 erfarer ha gjennomført ransakelse av personer på spillkiosken ved Snappy's. Minst tre sivile politipatruljer deltok i aksjonen i tillegg til uniformerte patruljer.

Politiaksjon mot spillkiosk

En rekke politipatruljer gjennomførte en ransakelse av et næringslokale ved Snappy's på Strømsø fredag kveld.

Publisert Sist oppdatert

STRØMSØ: Det var et høyst synlig politioppbud med blålys og oppstuss på stedet ved 20.30-tiden. DRM24 mottok flere tips og bilder fra folk på stedet.

Politiet opplyser videre til DRM24 at det dreier seg om «etterforskningsskritt» og ransaking ved en adresse, og ikke en «pågående hendelse».

- Det er ikke mye mer vi kan si på det nåværende tidspunkt av hensyn til etterforskningen. Foreløpig er ingen siktet, opplyser operasjonsleder Espen Reite i politiet til DRM24.

Et vitne opplyser til DRM24 at politiet også skal ha hatt med seg hund, og at det skal ha oppstått konfrontasjon eller diskusjon mellom politiet og folk på stedet.

Flere av politipatruljene forsvant etter hvert fra stedet, mens noen ble igjen lenger. Senere på kvelden har ikke politiet så mye nytt å by på, og operasjonssentralen viser til at det er en pågående etterforskning.

- Ransakelsen ble gjennomført etter en beslutning fra tingretten, opplyser politiet til DRM24.

Powered by Labrador CMS