BRANN I REKKEHUS: Her har brannvesenet fått kontroll.
BRANN I REKKEHUS: Her har brannvesenet fått kontroll.

Ubeboelig etter brann

Fire personer er husløse etter at det begynte å brenne på et kjøkken i Nordmoveien på Steinberg torsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

STEINBERG: Nødetatene rykket ut til melding om røykutvikling fra et kjøkken på adressen ved 17.30-tiden.

Fremme på stedet ble det klart at det var brann, og brannvesenet innledet slukking.

Det tok imidlertid ikke lang tid før brannvesenet meldte om kontroll på stedet, men da var ifølge politiet skadene så omfattende at boenheten det gjaldt var ubeboelig.

- Utvendig og på taket er det også skader, men brannmannskaper fra Øvre Eiker, Mjøndalen og Drammen, greide å redde selve bygningskroppen. Men innvendig er det totalt utbrent, skriver Eikernytt.no.

Ifølge politiet er det ikke meldt om personskader, men fire personer som befant seg i boligen sjekkes ut av ambulansepersonell.

De to leilighetene lengst vekk fra brannstedet har fått lov til å flytte inn igjen etter å ha blitt evakuert i første omgang. Når det gjelder leiligheten nærmest brannstedet, er det fortsatt usikkert om de kan bo der i natt. Det drives med utlufting her eter at en del røyk trengte seg inn i boligen.

Brannvesenet vil driver med etterslukking utover kvelden og natta for å være på den sikre siden. Det så lenge ut som om brannen skulle spre seg i takkonstruksjonen, men dette skal brannmannskapene ha greid å forhindre.

Brannårsaken er ikke kjent.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">UTBRENT: </span>Det va med nød og neppe at brannvesenet forhindret en større rekkehusbrann på Steinberg onsdag kveld.</span>
UTBRENT: Det va med nød og neppe at brannvesenet forhindret en større rekkehusbrann på Steinberg onsdag kveld.
Powered by Labrador CMS