Unge bildesperadoer tatt etter ellevill biljakt

To tenåringsgutter er pågrepet av politiet etter en hasardiøs ferd i stjålet bil gjennom Drammen tirsdag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det hele skal ifølge politiet ha startet i Solbergelva hvor de to guttene skal ha stjålet en bil på morgenkvisten.

Etter at politiet observerte bilen senere på dagen på Grønland, tok de opp jakten på bilen, hvorpå det utviklet seg en høydramatisk forfølgelse hvor de to unge guttene åpenbart tok svært høy risiko for å unnslippe.

Ferden skal ha gått mot kjøreretningen i Kreftings gate, over fortau, gjennom gjerder og sneiet tilfeldig forbipasserende i høy fart før det hele endte i en skråning på anleggsområdet mellom Sundland og Grønland.

Løp over jernbanen

Herfra stakk de to av videre til fots over jernbanelinjene og mellom togsettene på anleggsplassen full av høyspentledninger, men ble raskt innhentet av tilsammen fem politipatruljer som hadde koblet seg på i den elleville forfølgelsen.

Det ble satt strøm på kjøreledninger og hele anlegget i går, men begge slapp mirakuløst nok slapp fra det med skrekken etter å ha flyktet gjennom det som potensielt kunne vært en dødsfelle.

Kjent av politiet

Begge er nå pågrepet og innbragt av politiet. Politiet beskriver de begge som kjent. Den ene gutten skal være myndig, men hadde ikke førerkort. Vedkommende sitter nå i arresten.

Den andre gutten er under myndighetsalder, og barnevernet er koblet på i saken.

Til alt hell skal ingen personer ha blitt skadet som følge av den hasardiøse ferden. Bilen er det imidlertid verre med, samt noe tredjeparts eiendom som har fått hard medfart.

Powered by Labrador CMS