I GRØFTA: En Toyota Prius dro av veien ved Verpsletta snøværet tidlig tirsdag kveld.
I GRØFTA: En Toyota Prius dro av veien ved Verpsletta snøværet tidlig tirsdag kveld.

Utforkjøring på Ringeriksveien

En kvinne fikk sleng på bilen etter å ha kommet litt for langt ut mot brøytekanten. Dermed snurret bilen og havnet i grøfta. Heldigvis gikk det bra med henne og passasjeren. Og politiet tok seg av bergingsjobben selv.

Publisert Sist oppdatert

ØVRE EIKER: Nødetatene rykket ut til melding om ulykke på Ringeriksveien ved 17.45-tiden.

Fremme på stedet ble det klart at en kvinne hadde kjørt av veien etter å ha fått høyrehjulet utenfor kanten og snurret rundt og inn i brøytekanten. Hendelsen resulterte ikke i personskader.

Det var krevende kjøreforhold og en del snø i veibanen på RV350 tirsdag kveld. I motsetning til Hokksund hvor det meste av nedbøren kommer som regn, snør det kraftig i Skotselv.

Da bilbergingsmannskapene har hendene fulle fra før, viste politiet handlekraft og fikk dratt bilen opp igjen på veien så stedet kunne åpnes for fri ferdsel.

Bilen var tilsynelatende uskadet og følget kunne kjøre videre for egen maskin. Det blir etter det vi kjenner til ikke opprettet noen sak på dette, skriver Eikernytt.no.

Ulykken skjedde i sydgående retning fra Åmot mot Skotselv. Politiet dirigerte trafikken forbi stedet og det var ikke noen store trafikale problemer.

Powered by Labrador CMS