SELGES: For nærmere 17,5 millioner kroner kan dette huset bli ditt.

Selger praktbolig til 17 millioner

Nordvik & Partners, Kjent fra blant annet «Lukket visning» på TV3 forøker i disse dager å selge en praktbolig på Konnerud til den nette sum av kroner 17.435.456,-.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det 550 kvadratmeter store huset på Bernås, som for øvrig ble bygd i 2001, har både vinkjeller, trenings- og gilderom. I tillegg er det både fem toaletter fordelt på 3 etasjer med totalt 5 soverom og godkjent utleiedel.

Dessuten skal utsikten være formidabel. Ifølge en eiendomsmegler som tidligere solgte huset skal man kunne se nesten helt til Holmestrand.

SE VIDEO AV PRAKTBOLIGEN HER:Solgt for 12,5 millioner

I 2007 ble huset solgt for svimlende 12,5 millioner kroner, identisk med prisantydningen.

Dermed ble det i sin tid det dyreste huset som noen gang var solgt i Drammen. Siden den tid har absolutt alt i huset blitt pusset opp, og dermed er prisantydningen den dag i dag 4,5 millioner kroner dyrere.

- Strøkent

- Dette er et helt fantastisk hus. Vi er veldig spente på å se hvordan dette går og hva slags folk som kontakter oss. Vi har hatt 5-6 henvendelser siden vi la ut huset for salg lørdag og vi forventer folk både fra Drammen og utenfra, sier eiendomsmegler Thomas Granmo Kiligitto.

- Det er få hus i denne prisklassen som er strøkne, men det er dette huset, avslutter han.

(PS: Visningen vil finne sted lørdag 6. juni, klokken 1400–1500)

Powered by Labrador CMS