HERSKAPELIG: Solrikt og eksklusivt på Toppenhaug.

Drammensvilla til salgs for 30 millioner

Sjelden pris for sjelden eiendom i Bragernesåsen.

Publisert Sist oppdatert

BRAGERNES: Det er Wulfsbergs gate 1 på Toppenhaug, en villa av det herskapelige slaget fra 1910, som nå er til salgs for en prislapp som krever en viss ryggrad.

Foruten beliggenheten i det som gjerne omtales som «byens beste strøk» , er det, ifølge annonsen, en del inneholdsmessige elementer ved boligen på tre etasjer som ikke akkurat er hyllevare.

STUE: - Her er ingenting overlatt til tilfeldighetene, skriver megleren i salgsoppgaven.


Som seg hør og bør for eiendommer i denne prisklassen kan annonsen også vise til oppvarmet gårdsplass og skiferbelagt terrasse, en romslig utendørs jacuzzi og «meget generøs himlingshøyde», hvilket antagelig gjør et visst innhogg på strømregningen - men dersom prislappen er innenfor rekkevidde i utgangspunktet, er antagelig ikke strømregningen noe man mister nattesøvnen av.

Her ligger nemlig alt til rette for en god natts søvn, med fem store soverom å ta av og langstrakt utsikt gjennom håndlagde vinduer. Når du står opp om morgenen kan du også forvisse deg over at føttene plantes på eksklusiv, 200 år gammel fiskebensparkett ervervet fra Dorchester Hotell i England. Og nyte boligens integrerte Bang & Olufsen hifi-anlegg.

Eiendommen kan forøvrig skilte med brosteinsbelagt gårdsplass, dobbeltgarasje med tilbygget trimrom, kjøkken fra Smallbone med benkeplater i marmor og utsikt til hagens velfriserte prydbusker.

Se flere bilder (gjengitt med tillatelse fra eier):

OPPVARMET GÅRDSPLASS: Her kan du la snøfreseren stå om vinteren.
LYST OG LUFTIG: Boligen er totalrenovert innvendig
JACUZZI: Om det ikke skulle friste med et bad utendørs, har boligen også boblebad i kjelleren.
UTSIKT: Panoramautsikt over Drammen sentrum
STUKKATUR OG ROSETT: Flotte designelementer og lysekroner preger taket.
INNBYDENDE HAGE: Frukttrær og dekorativ beplantning.
Powered by Labrador CMS