GRØNN OG FIN: I helga legges siste hånd på verket med prepping på den nye hovedbanen (øverst til høyre) før det er klart for åpning mandag.

Endelig nytt dekke på byens mest brukte kunstgressbane

Konnerud Stadion har vært brukt på dispensasjon i flere år som følge av elendig forfatning. Derfor er det nå mange Konnerud-lag som jubler for splitter nytt kunstgress etter en rekke utsettelser.

Publisert

KONNERUD: Mandag skal banen åpnes og være klar for bruk for alle lagene som til daglig benytter gressmatta til trening og kamp.

Den kommunalt eide banen skulle egentlig fått nytt dekke for flere år siden, men dette har av ulike årsaker blitt utsatt - senest i år, ettersom banen egentlig skulle totalrenoveres i sommerferien.

Men nå er det altså klappet og klart med ny, fyldig og knallgrønn matte etter et par ukers intensiv jobbing. Banen har også undervarme, og benyttes derfor hele året.

Etter hovedbanen på Konnerud stadion kan også Konneruds privateide bane ved klubbhuset kalt Kjeldaas Arena, skilte med nesten nytt kunstgress. I forlengelsen av dette vil det også etableres flere nye baneflater av ulike størrelse mellom dagens parkering ved stadion og Idrettshuset på Konnerud de neste årene.

Se flere bilder fra arbeidene på Konnerud steg for steg her:

Powered by Labrador CMS