PÅ OVERTID: Kunstgressmatta på Konnerud er trolig byen mest brukte, og også mest utslitte - og har de siste årene blitt brukt på dispensasjon fra NFF i påvente av utskifting.
PÅ OVERTID: Kunstgressmatta på Konnerud er trolig byen mest brukte, og også mest utslitte - og har de siste årene blitt brukt på dispensasjon fra NFF i påvente av utskifting.

Nytt kunstgress på Konnerud utsatt - igjen

Konnerud stadion skulle fått splitter nytt, topp moderne dekke til ferien var over og høstsesongen sparkes i gang. Foreløpig har ingen ting skjedd.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: I våres kunne idrettslaget fortelle DRM24 at kunstgresset omsider skulle skiftes i sommer - etter å ha blitt utsatt fra året i forveien fordi man ikke rakk det før høsten.

Planen var at jobben skulle starte 1. juli, men så langt har ingen ting skjedd. Nå begynner igjen klokka å tikke for idrettslaget.

- Håper er at vi kommer i mål i løpet av sommerferien, da vi har et veldig behov for at det ikke går utover sesongen etter ferien, sa daværende leder i Konnerud fotball, André Markussen, til DRM24.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">UTSLITT:</span> Denne gressmatta her sett bedre dager.</span>
UTSLITT: Denne gressmatta her sett bedre dager.

Markussen har i mellomtiden gått av som leder av fotballgruppa, og er erstattet av Ole Christian Holthe. Han bekrefter at arbeidene er utsatt. Årsaken til det er noe uklar.

- Jeg har bare hørt en side av saken og mangler fakta for å kunne gi deg et svar, sier han til DRM24.

Nå er imidlertid planen at nytt dekke skal være klart til september.

- Arbeidet starter heldigvis torsdag denne uka, og vi er fornøyde med at det endelig kan starte, sier Holthe.

Hvordan banestengingen påvirker planlagte kamper og treninger for et idrettslag som fra før har sprengt kapasitet på baneflater er uklart, men det innebærer at planlagt aktivitet må flyttes til andre områder mens arbeidene pågår.

Kommunen, som eier anlegget, har imidlertid tilbudt Konnerud tid på andre kommunale baner.

- Buskerud fotballkrets har endret alle berørte kamper og informert alle berørte lag og klubber, avslutter Markussen.

Powered by Labrador CMS