Den skal tidlig krøkes som en god turner skal bli. Fra Drammens Turnforenings juleoppvisning i Drammenshallen på søndag.

Eventyrlig juleoppvisning

Drammenshallen var fullsatt søndag da Drammens Turnforening arrangerte sin tradisjonelle juleoppvisning.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Her var eventyr et gjennomgående tema, og da fikk små og store turnere vist seg fram for familie, venner og turninteresserte.

- Årets juleoppvisning kan virkelig sies å ha vært et flott eventyr! Kjempeherlig å ha den røde tråden igjennom eventyrnumrene med Askeladden, sier daglig leder i Drammens Turnforening, Rikke Bjerke.

- Gymnastene og trenerne var råflinke og fikk satt opp flotte program, forteller hun.

Eventyr var tema under Drammens Turnforenings juleoppvisning

Med alt fra forlengs rulle og enkle hopp, til flikk-flakker og triple saltoer, fikk utøverne fra Turnforeningen vist fram både topp og bredde.

Med eventyr som tema fikk tilskuerne i Drammenshallen stifte bekjentskap med blant annet både Bukkene Bruse, Peer Gynt, Pannekaka, Soria Moria, Reveenka, Snøhvit og Askeladden i forskjellige versjoner. Innimellom rakk styreleder Anders Mogensen også å hedre foreningens egne troppsturnere som kom hjem med NM-gull i bagasjen.

Og på hedersplassen, i front på midten av hallen, satt Drammens Turnforenings æresmedlem Elsa Hansen. 95-åringen svikter aldri en juleoppvisning så sant helsa holder!

Elisabeth Horne fra Drammens Turnforening tar en prat med foreningens æresmedlem, 95-årige Elsa Hansen, i en pause under juleoppvisningen i Drammenshallen på søndag.


- Dugnadsgjengens sto på, og selv om vi plutselig nesten ble tomme for både kake og kaffe i pausen, fikk vi fort fikset dette med kjappe hoder og god hjelp! Det var virkelig herlig å se at hallen var godt fylt, og jeg gleder meg til videre oppvisninger der vi vokser enda mer og mer både med gymnaster og publikum, sier en begeistret Bjerke.


- Dette var ordentlig gøy! Nå setter vi fokus mot nyåret og gleder oss til oppstart for breddepartiene i uke 3!

Velfortjent applaus til Drammens Turnforenings NM-vinnere i troppsturn under juleoppvisningen i Drammenshallen på søndag.
Fem-årige Maia Hedemark Moum trente og tente på å stå på hendene i enhver ledig stund under Drammens Turnforenings juleoppvisning i Drammenshallen på søndag.
Mia Bråten er ferdig sminka og klar for nye eventyr under Drammens Turnforenings juleoppvisning i Drammenshallen på søndag.
Snehvit og de syv dvergene, med apparatturn-konkurranse jenter 6-16 år.
Foreldre og barn i sving under Drammens Turnforenings juleoppvisning i Drammenshallen på søndag. 04.12.22.1292
Styreleder i Drammens Turnforening, Anders Mogensen, ønsker velkommen til årets juleoppvisning i en fullsatt Drammenshall
Powered by Labrador CMS