Siste episode for ny sesong over ferien!

Ærre Dritt: E3-podcast

Gutta snakker seg gjennom alt som har skjedd på E3-messen i Los Angeles - med Gard på skype fra Tyskland!

Publisert Sist oppdatert

ADVARSEL: Episoden varer i 1 time og 40 minutter, og egner seg bedre som podcast enn videounderholdning.. :)

Da er sommer'n her for fullt. Ett av de sikreste tegn på at sommer'n er her - er E3-messen som avholdes i Los Angeles. Tradisjonsrik event med massevis av lanseringer, annonseringer og kleine konferanser av spillprodusenter, spillbransjefolk og nerder generelt.

Siden Gard satt fast Tyskland med noe jobbgreier fikk vi ikke laget en vanlig episode, men klinte sammen en oppsummeringsepisode fra våre inntrykk av årets E3 messe. Vi fikk se highlights av en ny xBox fra Microsoft med navn Project Scorpio, en bråta med nye spill fra de forskjellige produsentene, noen kleine øyeblikk med folk som aldri skulle vært på en scene og jaggu klarte AMD å ta med seg en koffert med noe nye skjermkort de holdt opp under PC Gaming eventen også. Nintendo viste frem Zelda: A Breath of The Wild igjen samt noe pokemongreier og annet tjafs ingen bryr seg om (Monster Hunter og Amiibo).

Dette og en hel masse andre ting blir tatt opp i denne sesongs siste episode av Ærre Dritt.

Det blir nok litt langdrygt å se youtube episoden denne gangen, så vi anbefaler å laste ned episoden på din podcast-app (søk etter Ærre Dritt) og sette den på mens du maler huset, ligger på stranda eller whatever du måtte finne på i sommer.

Ny sesong etter ferien

Vi tar sikte på å starte sesong 3 av Ærre Dritt-serien i løpet av august, men regn ikke med at vi klarer å holde oss helt borte fra spill allikevel. Kanskje vi møtes over en kaffe og får spilt noe spill hvis regnet øser ned. Det er hvertfall ikke noe vits å sløse bort de få soldagene vi har her på berget!

Vil du få med deg hva som skjer, når det skjer, kan vi anbefale å følge oss på Facebook. Abonner på Youtube-kanalen vår og gjerne følge oss på Instagram og Twitter mens du er i gang.

Spis is, grill no' shit, kikk på damer/menn.. Ha en jæ'la fin sommer, folkens!

LES OGSÅ: Ærre Dritt: Turtles-o-rama!

Se forrige episode her:

FØLG DRAMMEN LIVE24 PÅ FACEBOOK

TILBAKE TIL FORSIDEN

Powered by Labrador CMS