Frp: Vil ha løpende barnehageopptak i Drammen

Sagaen om barnehagesituasjonen i Drammen er ikke over når opptaksmodellen skal opp til politisk behandling onsdag denne uka.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Rådmannen har foreslått å legge ned ytterligere barnehager i Drammen de neste årene, og har som følge av kommunens økonomiske situasjon anbefalt politikere å fortsette med et årlig hovedopptak.

Dette mener Fremskrittspartiet er en dårlig ide. De ønsker heller alternativet, å ha løpende opptak gjennom hele året, og prioritere kostnaden det medfører.

- Dette er noe Drammen kommune må prioritere om vi skal være attraktive for barnefamilier. Drammen sliter med synkende barnetall og dette vil være en faktor som vil gjøre det litt mer fristende å flytte å bo i Drammen, sier Lavrans Kierulf, som sitter i Hovedutvalget for oppvekst og utdanning.

Nå håper han på politisk oppslutning også fra øvrige partier når saken skal behandles i Hovedutvalget for oppvekst og utdanning onsdag.

- FrP vil invitere de andre partiene til å bli med på denne prioriteringen når hovedutvalget skal behandle saken førstkommende onsdag, uttaler Kierulf til DRM24.

Powered by Labrador CMS