– Fantastisk at jeg vant bilen, sier en strålende fornøyd Irene Warloff fra Tranby.
– Fantastisk at jeg vant bilen, sier en strålende fornøyd Irene Warloff fra Tranby.

Irene vant like godt drømmebilen!

Hadde glemt bort at hun var med i konkurranse - fikk bil til halv million.

Publisert Sist oppdatert

LIER: – Jeg trodde først det var en tulletelefon – så fantastisk at jeg vant bilen, sier en gledesstrålende Irene Warloff fra Tranby til DRM24 mens hun tar imot nøklene til sin nye Nissan Ariya hos forhandleren på Lierstranda.

– Jeg husket ikke en gang at jeg hadde vært med i trekningen i konkurransen om å vinne en bil til 500.000 kroner, forteller en henrykt Warloff.

– Jeg ble både overrasket og glad, og når sant skal sies er dette bilen jeg egentlig ønsket meg da jeg kjøpte en Nissan Leaf i fjor. Dessverre ble den for dyr da – men så fikk jeg den altså likevel, stråler hun.

En prøvekjøring for litt siden bekreftet at dette var bilen hun virkelig kunne tenke seg.

– Den var helt nydelig å kjøre!

Barnevogn og bakseteplass

- Da jeg vant bil i konkurransen, kunne jeg velge fritt blant alle Birger N. Haugs bilmodeller innenfor en pris på 500.000 kroner. At det ble Ariya, henger ikke minst sammen med at jeg har gode erfaringer med Nissan fra tidligere – og ikke minst fordi jeg synes bilen har fått et nydelig design, forteller liungen.

- Jeg fikk nylig en datter, og da passet det jo godt med litt ekstra plass for barnevogn og barnesete, legger hun til.

Konkurransen hos Birger N. Haugs forhandlere foregikk i 2021, og alle kunder som kjøpte ny eller brukt bil var med i trekningen, bekrefter adm. direktør Vidar Eriksen som overrakte bilen til en svært glad vinner.

– Fantastisk at kunden faktisk ønsket seg en Ariya i utgangspunktet. Snakk om full klaff, sier Eriksen.

Powered by Labrador CMS