«Truls á la Hellstrøm» avslutter sesongen med julebord på Konnerud

I årets siste episode har Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm lagt turen til Villmarkshuset på Konnerud for å ha julebord, hogge juletre og gå julebukk.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det er Konnerud Jeger og Fiskeforening som har stilt det flotte Villmarkshuset til disposjon da sesong 2 ble spilt inn, og nå får altså hele Norge bli med til Konnerud og Drammen når episoden sendes på TV2 klokken 20.00 onsdag.

- Eyvind og Truls reiser på hyttetur for å ha sitt julebord. Truls lærer å lage Hellstrøms ribbe med det perfekte tilbehøret, mens Eyvind, litt motvillig, må være med og hogge juletre og gå julebukk, heter det i programbeskrivelsen.

Kulinarisk reise

Andre sesong av den populære komi-serien har gått på TV2 i høst, og har bragt de to TV-profilene verden rundt på en kulinarisk reise for å «forvandle Truls Svendesen til en mesterkokk». 

Truls lærer om kokkefaget fra Eyvind, mens Eyvind blir utfordret utenfor hans komfortsone når Truls tar han med på mye sprell. Første sesong av serien vant vant Gullruten for «Årets Underholdningsprogram».
Se utdrag fra episoden spilt inn på Konnerud her:

Eyvind og Truls går julebukk

Mens vi venter på jul, kan du øve på julesanger med Truls Svendsen og Eyvind Hellstrøm onsdag kl. 20.00 🎅 #julebukk

Publisert av Truls à la Hellstrøm Tirsdag 4. desember 2018

LES OGSÅ: Hun er frisøren til Kardashian, Jenner og Lopez

FLOTT: Villmarkshuset på Konnerud, i laftet tømmer. (FOTO: KONNERUD JEGER OG FISKEFORENING / FACEBOOK)
FLOTT: Villmarkshuset på Konnerud, i laftet tømmer. (FOTO: KONNERUD JEGER OG FISKEFORENING / FACEBOOK)
Powered by Labrador CMS