Arrestert etter vold mot taxisjåfør

Tre menn skal ha utøvd vold mot en drosjesjåfør i Drammen natt til 17. mai. Forøvrig skal natten ha forløpt seg overraskende rolig, oppsummerer politiet.

Publisert Sist oppdatert

AUSTAD/FJELL: - Det har vært fantastisk stille og rolig over hele distriktet. Et par meldinger på russen har det vært, men det er helt marginalt i forhold til hva vi har vært vant med, uttaler operasjonssentralen til DRM24.

Tre taxipassasjerer har imidlertid sørget for at politiet ikke har vært helt arbeidsledige i Drammen. Sent tirsdag kveld måtte de rykke ut til Austadveien, etter at de tre skal ha angrepet sjåføren de satt på med.

- De skal ha vært misfornøyd med kjøreturen i den forstand at de hadde blitt kjørt til feil adresse, som var bakgrunnen for krangelen, uttaler politiet til DRM24.

Taxisjåføren skal ifølge politiet ha blitt slått med blant annet et skilt, og ble fraktet til legevakta for undersøkelser. Han skal ikke være alvorlig skadet, men hadde ifølge politiet smerter i hode- og nakkeregionen.

Politiet besluttet å innbringe en av de tre passasjerene, en mann i 40-årene, til arresten som følge av episoden. Han er anmeldt for ordensforsyrrelser. De to andre, menn i henholdsvis 50- og 60-åra, ble bortvist fra sentrum for resten av natten.

Politiet har opprettet sak på forholdet for videre etterforskning.

Powered by Labrador CMS