Mann tiltalt for en rekke tilfeller av seksuell omgang med barn

En mann i midten av 60-åra fra Eiker er tiltalt for en rekke tilfeller av seksuell omgang med mindreårige barn mellom 14 og 16 år.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: 9. august må han møte i Buskerud Tingrett – Eiker i en sak som er beregnet å vare til og med 12. august, skriver Eikernytt.no.

Mannen er tiltalt for brudd på straffelovens paragraf 302 som omhandler seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år. En nå 18 år gammel jente skal ha blitt utsatt for ulike seksuelle handlinger i en periode fra august 2020 til midten av november samme år.

I desember 2021 skal en annen jente på 14 år ha blitt befølt mens hun var på besøk hos mannen, som også er tiltalt etter straffelovens paragraf 295, som omhandler seksuell utnyttelse av person under 18 år som er i en særlig sårbar livssituasjon.

Overgrep mot jente på barnevernsinstitusjon

Ifølge tiltalen skal mannen ha skaffet seg samleie med jenta som nå er 18 år mens hun blant annet hadde opphold på en barneverninstitusjon. Mannen skal ifølge tiltalen ha gitt denne jenta penger, alkohol og røyk som motytelse. Han skal også ha brutt besøksforbudet han ble ilagt mot denne jenta, og dette er også tatt med i tiltalen.

I mai og juni 2021 skal en annen jente som da var bare 15 år ha blitt befølt av mannen på samme adresse. Han skal også ha befølt den samme jenta i full offentlighet.

Mannen er også tiltalt etter paragraf 305 som omhandler krenkende eller uanstendig atferd i nærvær eller overfor barn under 16 år. Han skal blant annet ha onanert i nærvær av jenta og sendt henne seksualiserte bilder.

Leide ut lokaler til prostitusjon

Mannen skal også ha hatt bilder som viste seksualiserte overgrep mot barn. Men det er ikke alt. Han er også tiltalt for å leie ut lokaler i en Vestfold-kommune til tross for at han visst de skulle brukes til prostitusjon.

Han skal også ha leid hotellrom til samme formål. Det samme skal ha skjedd i hans bolig i Eiker, hvor flere kvinner skulle drive med prostitusjon.

I september 2021 skal han dessuten ha truet en kvinne fra Drammen om å sende to personer for å banke henne og drepe henne, da hun ikke lenger ville bruke rommet han leide ut til prostitusjon.

Powered by Labrador CMS