Ønsker tips etter angivelig ran i Museumsparken

Politiet undersøker nå en «kandidat» i forhold til en annen hendelse i byen samme kveld, som kan ha sammenheng med episoden hvor fire gutter hevdet seg utsatt for ran.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Det var lørdag kveld at politiet rykket ut til til Museumsparken etter melding om at fire gutter var ranet med pistol.

- Vi tror at noe har skjedd, men er ikke helt sikre på hva. Vi har fått en versjon, og undersøker nå en mann som er interessant i forhold til beskrivelse og tidspunkt, sier etterforskningsleder Jan Henrik Håkestad i politiet til DRM24.

Politiet kom ifølge Håkestad over vedkommende i forbindelse med en annen hendelse senere samme kveld et annet sted i Drammen. Vedkommende er foreløpig ikke siktet for noe straffbart.

- Vi tror det kan være en tilknytning og undersøker om dette kan være en potensiell gjerningspersonn uten at vi kan si noe mer om det foreløpig, sier Håkestad.

Politiet jobber nå med videoinnhenting og nye avhør i saken. De fire guttene som skal ha blitt ranet har forklart at de satt på en benk i Museumsparken da gjerningsmannen ifølge dem tok kontakt.

- Dersom noen har sett noe eller har informasjon om det som har skjedd, ber vi de ta kontakt med politiet, sier Håkestad.

Ranet skal ha funnet sted i 22.00-tiden lørdag kveld.

Powered by Labrador CMS