Ranet apotek for medisiner

En ung kvinne er pågrepet av politiet etter å ha ranet et apotek på Konnerud-senteret mandag ettermiddag.

Publisert Sist oppdatert

KONNERUD: Ifølge politiet skal kvinnen ha forsvunnet fra stedet, men de fikk som følge av beskrivelse tidlig en mistanke om hvem det kunne være snakk om. Og det seg å være rett person som var mistenkt.

- Vi hadde grunn til å tro at kvinnen hadde trukket ned mot sentrum, og der kom vi over kvinnen som ble pågrepet, opplyser operasjonsleder i politiet til DRM24.

Kvinnen er foreløpig til undersøkelse på legevakt, og det er ifølge politiet så langt uklart om vedkommende blir overtatt av helsevesenet eller om turen bærer i arresten.

Politietpatruljen på stedet opplyser forøvrig til DRM24 at de ansatte på stedet skal ha håndtert hendelsen bra og skal ikke være nevneverdig preget.

Apoteket ble ikke stengt etter hendelsen og fortsatt som vanlig.

Mulig skalpell

Politiet har foreløpig ikke bragt 100% på det rene hva kvinnen benyttet til å rane apoteket, men det skal ha vært en skarp gjenstand.

- Muligens en skalpell etter hva vi har fått forklart, uttaler politiet til DRM24.

Kvinnen skal ha fått med seg en pakke med medisiner.

Det var planer om å iverksette et hundesøk i området, men meldingen om at kvinnen var tatt av politiet kom før de kom så langt.

MYE UNGDOM VED ÅSTEDET: Hendelsen skjedde i forbindelse med skoleslutt på Svensedammen skole som ligger like ved, og mange ungdommer lurte på hva politietoppbudet skyldtes.
Powered by Labrador CMS