ALVORLIG SKADD: To personer, hvorav minst en mann, ble fraktet sykehus i all hast på Galterud.

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking

Politiet gikk til væpnet aksjon i Drammen etter en alvorlig hendelse onsdag ettermiddag. To personer er skadd og på sykehus, en av dem alvorlig.

Publisert Sist oppdatert

GALTERUD: En rekke politipatruljer og flere ambulanser rykket ved 16.45-tiden onsdag ut til melding om mulig knivstikking på en privatadresse på Galterud.

Etter hva DRM24 erfarer fra åstedet ble en tilsynelatende bevisstløs mann fraktet sykehus med ambulanse. Politiet opplyser senere at to personer er skadd og fraktet sykehus i det som betegnes som en alvorlig hendelse.

- Minst en av de to er knivstukket og alvorlig skadd. Den andre er jeg foreløpig ikke kjent med skadeomfanget på, sier jourhavende jurist Ann-Iren Svane Mathiassen til DRM24.no.

LES OGSÅ: Krimteknikere finkjemmet åstedet for drapsforsøket

Politiet har sperret av den aktuelle eiendommen for krimtekniske undersøkelser.

Siktet for drapsforsøk

Flere personer skal ha vært tilstede da hendelsen skjedde, og flere av de involverte på stedet fremstod som blodige og opprørte, og mottok tilsyn av helsepersonell i tillegg til de to som ble fraktet sykehus.

Ved 19.30-tiden opplyser Mathiassen til DR2M24 at en av de to skadde er pågrepet og siktet for drapsforsøk, mens den andre har status som fornærmet.

Videre opplyser politiet at de har kontroll på alle involverte, og at det er en relasjon mellom de to.

- Jeg kan ikke si noe mer om relasjonen mellom de to, annet enn at det er en relasjon. Bakgrunnen for det som har skjedd er for tidlig å si noe om, sier Mathiassen, som ikke vil kommentere om det dreier seg om familiære forhold.

Hun er foreløpig ikke kjent med om det er gjort beslag av kniver eller andre våpen etter hendelsen.

- Politiet har oversikt over situasjonen. Det vil gjennomføres åstedsundersøkelser og avhør av vitner til hendelsen, opplyser politiet ved 18.35-tiden.

LES OGSÅ: Krimteknikere finkjemmet åstedet for drapsforsøket

Powered by Labrador CMS