BESLAG: Politiets kriminalteknikere bærte ut flere poser og sekker med beslag.
BESLAG: Politiets kriminalteknikere bærte ut flere poser og sekker med beslag.

Krimteknikere finkjemmet åstedet for drapsforsøket

- Vi jobber for å avklare hendelsesforløpet, uttaler politiet onsdag kveld.

Publisert Sist oppdatert

GALTERUD: Krimteknikere inntok onsdag kveld den avsperrede eiendommen på Galterud for å gjennomføre tekniske undersøkelser og sikre spor etter knivstikkingen tidligere på dagen.

En person er siktet for drapsforsøk, og en annen er alvorlig skadd.

I flere timer finkjemmet politiets eksperter åstedet både utvendig og innvendig, hvor det etter hva DRM24 blant annet skal være en del blodspor.


Da nødetatene ankom var det forholdsvis kaotiske scener på stedet, og politiet har foreløpig ikke gått ut med noe mer informasjon om omstendighetene rundt hendelsen.

- Vi jobber også med å avhøre vitner, uttaler politiet i en pressemelding.

Flere familiemedlemmer

Etter hva DRM24 erfarer skal det ha vært flere familiemedlemmer tilstede da hendelsen fant sted, både menn og kvinner. I tillegg til de to som er sendt sykehus, som skal være henholdsvis siktet og fornærmet i saken, ble flere personer tatt hånd av helsepersonell på stedet. En av disse ble også fraktet legevakt.

Politiet bekreftet tidligere onsdag overfor DRM24 at det er en relasjon mellom de to personene som er siktet og fornærmet i saken.

Det er foreløpig ikke klart hvorvidt den siktede i saken er i stand til å fremstilles for varetektsfengsling. Politiet opplyser forøvrig at det vil gis ytterligere detaljer i en oppdagert status torsdag.

-

Powered by Labrador CMS