MANGFOLDIG MATFAT: Styreleder Sajid Mukhtar ved Drammen moské i munter passiar med ordfører Monica Myrvold Berg, som kjente sin besøkelsestid. Hun lot seg blant annet friste av pakistansk biryani.

Yrende folkeliv under bydelsdagen på Fjell: - Jeg kunne ikke spise frokost før jeg kom hit!

For første gang siden 2019 var det lørdag duket for en etterlengtet bydelsfest på Fjell som følge av pandemien.

Publisert Sist oppdatert

FJELL: Ordfører Monica Myrvold Berg stod for den offisielle åpningen av den første bydelsdagen på Fjell i sin tid som ordfører, og hadde spart plass til eksotiske nytelser fra et internasjonalt matfat.

- Jeg har ikke spist før jeg kom hit i dag, fortalte ordføreren etter åpningstalen, og ga seg sporenstreks i kast for å utforske det kulinariske tilbudet blant de mange matbodene på det splitter nye parkområdet mellom det gamle Bydelshuset på Fjell og den nye Fjellhallen - også kjent som Knutepunkt Fjell og Arena Fjell.

Og ordføreren ville som så mange andre, teste ut litt forskjellig. Første stopp var pakistansk biryani tilberedt på tradisjonelt vis fra Drammen moské. Deretter ventet sudansk kebab.

- En flott arena med masse spennende mat man må benytte seg av når man først er her, slo ordføreren fast.

SUDANSK: Ordføreren med ekte hjemmelaget kebab tilberedt på Sudansk vis.

Det er Danvik og Fjell Frivilligsentral som arrangerer bydelsdagen sammen med borettslagene på Fjell. I tillegg til matservering er det fokus på masse aktiviteter for de minste.

Og mange barnefamilier hadde tatt turen i det deilige været lørdag ettermiddag. Her var det både drageverkstad, ansiktsmaling, geiter og kaniner å klappe. Brannvesenet var også på plass og lot de tøffeste barna få prøve brannslangen.

Etter at bydelsdagen er ferdig fortsetter festlighetene på Fjell med fokus på ungdommen under Blåkkfestivalen, hvor flere artister står på scenen lørdag kveld.

SE FLERE BILDER FRA BYDELSDAGEN PÅ FJELL:

FEST-SJEFEN: Leder ved Danvik og Fjell frivilligsentral Tina Fagerhus Brodal har ansvaret for arrangementet.
Ordføreren holdt åpningstalen og skrøt av bydelsdagen.
Powered by Labrador CMS