Larsen på 2. plass i Numedalsrally

Frank Tore Larsen fikk skarp konkurranse fra Eyvind Brynildsen i Numedalsrally og måtte ta til takke med 2. plass etter en jevn fight. Men Larsen tok innersvingen på Henning Solberg etter forrige løps brudd.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: Både Frank Tore Larsen og Anders Grøndal fra Drammen stilte til start i løpet, og var ventet å gjøre opp om seieren med Henning Solberg, som kjører sitt siste NM-løp denne sesongen, samt toppfører Eyvind Brynildsen som ikke har deltatt i NM tidligere denne sesongen.

Og det ble som ventet en uhyre tett kniving om sekundene på de tilsammen seks fartsetappene, hvor det ble aller jevnest mellom Brynildsen og Larsen, som til slutt fullførte kun seks sekunder bak VM-føreren sammenlagt etter å ha vært raskest på SS4 og SS6.

- Jeg startet løpet med å gjøre en feil og måtte rygge på SS1 så Eyvind (Brynildsen) fikk et lite pusterom. Klarte aldri komme meg helt tett innpå igjen så det ble ikke den fighten det kunne blitt. Ellers fornøyd med prestasjonen på meget krevende forhold og gode poeng i NM, oppsummerer Larsen, som også vant powerstage og innkasserte tre ekstra poeng der.

Anders Grøndal fullførte årets siste vinterrunde på snø med 4. plass bak Henning Solberg, etter å ha fått problemer på de siste etappene og tapte mye tid.

Powered by Labrador CMS