KLASSISK AMERIKANSK STIL: Fra før har den internasjonale kjeden fra 2018 etablert seg i Oslo og Sandvika med tre avdelinger. Drammen har vært med i planene hele veien, og blir det siste tilskuddet av over 400 restauranter på verdensbasis.
KLASSISK AMERIKANSK STIL: Fra før har den internasjonale kjeden fra 2018 etablert seg i Oslo og Sandvika med tre avdelinger. Drammen har vært med i planene hele veien, og blir det siste tilskuddet av over 400 restauranter på verdensbasis.

Åpner «diner» med dansende betjening

Klart for amerikansk restaurantkjede med fokus på burgere, fries, milkshakes - og dans (!) i lokalene etter O'Learys.

Publisert Sist oppdatert

BRAGERNES: Johnny Rockets har blitt en «internasjonal Diner-restaurantkjede som tilbyr høy kvalitet og et bredt utvalg av burgers, fries og shakes. Restaurantene til Johnny Rockets representerer den amerikanske dineren, men med en moderne vri», ifølge restaurantens hjemmesider.

Nå kommer de til Bragernes i lokalene over Old Irish Pub, med dansende servitører og smil både rundt munnen og på tallerkenen, skriver Næringslivsmagasinet Vikenvest.no. Kjeden har den siste tiden annonsert etter 12 ansatte for drammensavdelingen, og trenger både servitører og kokker.

Men det er trolig en fordel om ferdighetene strekker seg lenger enn til servering og matlaging. Et visst talent for koreografi og rytme, samt til og med en og annen vokalprestasjon er antagelig også å foretrekke.

- Vi søker de som er utadvendte og skaper energi sammen med andre blant annet gjennom Johnny Rockets-dansen, står det i stillingsannonsen på finn.no.

Såvidt DRM24 kjenner til blir Johnny Rockets det eneste stedet i Drammen foruten Heidis Bier Bar som har dansende servitører som en del av konseptet.

Se video av dansende Johnny Rockets-personale til lyden av kjente amerikanske klassikere under:

- Drammen blir storstuen

Den første Johnny Rockets-restauranten ble åpnet 6. juni 1986 på ikoniske Melrose Avenue i Los Angeles.

Drammen kommer til å bli «storstuen» til Johnny Rockets med over 600 kvadratmeter som både vil inneholde den originale dineren, men også sosiale aktiviteter som Oche Dart og shuffle boards, som gjestene fra O'Leary's er vant til.

- Vi gleder oss stort til å åpne i Drammen, det har vi hatt lyst til i flere år, og vi ser frem til å kunne ønske dere alle sammen velkommen, sier daglig leder Jon Erik Kristiansen.

Øl viktig

Hvert år serverer Johnny Rockets over 17 millioner burgere, 11,3 millioner enheter mineralvann, 8,3 millioner shakes, 3,6 millioner kilogram fries, 2.1 millioner løkringserveringer og cirka tre millioner liter premium iskrem.

Foruten fokuset på mat og skal restauranten i Amtmand Bloms gate også ha et bredt utvalg av amerikansk og norsk øl, samt drinker.

<span class=" italic" data-lab-italic_desktop="italic"><span class=" font-weight-bold" data-lab-font_weight_desktop="font-weight-bold">TYPISK AMERIKANSK:</span> Noe av det som befinner seg på menyen.</span>
TYPISK AMERIKANSK: Noe av det som befinner seg på menyen.
Powered by Labrador CMS