Åpner smoothie-bar på Gulskogen

- Har vært etterspurt lenge.

Publisert

GULSKOGEN: - På Gulskogen jobber vi med full fart for å møte det nye året med nye leietakere, en av dem er dette nye konseptet, forteller senterleder Elisabeth Lohk til DRM24.

Det er det nyoppstartede konseptet The Smoothie Factory som åpner dørene på Gulskogen i begynnelsen av mai, i 1. etasje mellom Jernia og Nordli.

- Vi har vært på jakt etter et sunt smoothie konsept og er glad for at vi har fått til denne etableringen. Kundene våre og ansatte har i lang tid etterspurt et smoothie konsept med sunne og gode råvarer, sier Lohk.

- Kjeden er nyoppstartet og det er den første etableringen i denne regionen som vi er stolt av, legger hun til.

The Smoothie Factory er en smoothie bar med inspirasjon fra Australia, som lager smoothie og Acai bowl på bestilling fra kunden. Med et «stort utvalg av naturlig bær, frukter og superfrukt skal få du alt av det sunne og friske tilskuddet du trenger på en dag».

- Våre bær og frukter er fryst samme dag som de blir plukket. Dette er for å sikre at næringsinnholdet er intakt under transporten. Det betyr også at for de fleste av våre smoothies er næringsinnholde det samme som om vi skulle plukke ingrendiensene rett fra trærne. Vår målsetting er å gi deg den beste og friskeste smoothieopplvelsen det er mulig å få, uttaler the Smoothie Factory.

Powered by Labrador CMS