Kristine Dalen, ny direktør for CRM i Cloud Connection foran selskapets nye logo.

Ganske Enkelt endrer navn - blir del av nordisk satsing på skyteknologi

Firmaet for CRM-løsninger på Brakerøya satser videre på kundestøtteordninger med nytt navn, drakt og kurs for fremtiden.

Publisert

DRAMMEN: Sammen med ØkonomiBistand AS, Cloud Connection AS, Direktkonsult AB og EA System samles vi under én og samme merkevare, under navnet Cloud Connection AS, forteller nyansatte Kristine Dalen.

Hun skal lede Brakerøya-kontoret av det som frem til nå har vært kjent som Ganske Enkelt siden oppstarten i 1995. Dalen tar over etter Anders Jahren fra Konnerud som har ledet Ganske Enkelt siden 2003.

For et snaut år siden ble selskapet kjøpt av Økonomibistand, og nye Cloud Connection består nå av over 160 ansatte i Norge og Sverige, med en samlet omsetning på 260 millioner.

- Innen 2025 skal nye Cloud Connection bli ledende på skytjenester innen ERP, HRM og CRM i Norden, uttaler selskapet i en pressemelding.

Fortsatt «ganske enkelt»

- Kundene våre møter stadig en mer kompleks hverdag, og vi tror at en systemleverandør som er tilgjengelig og tett på kundens utfordringer og prosesser gjør det digitale skiftet enklere. Derfor er det viktig for oss å videreføre mantraet om at det skal være enkelt å være kunden vår, selv om mye av det vi jobber med er komplekst, sier Dalen

Selskapene har endret seg i takt med tiden, og med sine kunders hverdag.

- I verden i dag, hvor det meste er digitalt, spiller den fysiske og lokale tilstedeværelsen mindre rolle når en kunde gjør sitt leverandørvalg. Likevel er vi overbevist om at det å samle kompetansen i virksomheten gjør oss til en mer slagkraftig aktør i markedet. Teamet i Drammen vil derfor ikke bare jobbe med norske kunder, men bidra til selskapets ambisjon om å bli en ledende aktør i hele det nordiske markedet for forretningskritiske IT-løsninger, sier Dalen.

Powered by Labrador CMS