VIKTIG BIDRAG: På bildet, fra Magasinet: Cecilie Røisli (senterleder), Karoline Stangjordet (markedskoordinator), Betina Olslund (prosjektleder) Stian Strand (driftsleder) og vekter. Fra Kirkens Bymisjon: Jan Rune Rustad (virksomhetsleder, Barn og Familie), Jan Erik Abrahamsen (frivillig på Friminuttet) og Achille Marius Da Cruz (teamleder på Friminuttet).

Magasinet donerte 50.000,- fra bruktmarked til Kirkens bymisjon

Bruktmarkedet på Magasinet gikk over all forventning. - Stolte og veldig glade for å kunne bidra til en viktig og god sak i Drammen.

Publisert Sist oppdatert

DRAMMEN: DRM24 har tidligere omtalt Magasinets skattejakt som endte opp med et gigantisk bruktmarked av de sjeldne. Interessen var enorm, og senteret satt igjen med et pent overskudd.

Nå har senterledelsen overrakt en sjekk på 50 000 kroner til Kirkens Bymisjon, virksomhet barn og unge.

- Nesten halvparten av inntekten fra Bruktmarkedet går til Friminuttet, møteplass for ungdom og sommerleir på Killingen. Vi på Magasinet Drammen er så stolte og veldig glade for å kunne bidra til en viktig og god sak i Drammen, uttaler senterleder Cecilie Røisli til DRM24.

- Kirkens Bymisjon gjør en betydningsfull innsats, og bidraget vil utvilsomt gjøre en stor forskjell for mange barn og unge byen vår. Vi vil takke alle kundene og bruktentusiastene som har vært innom oss og handlet våre «skatter», fra loft og kjeller, sier Røisli.

- Vårt skrot har blitt vårt gull!

Powered by Labrador CMS