NYSATSING: Master Kenneth Fjeld håper på åpning i januar - her avbildet med klubbens nye karatevåpen.

Åpner landets første «Premier Martial Arts»-senter

Aesir Academy i Krokstadelva fornyes for å bli et franchise-senter av den internasjonale kampsportkjeden Premier Martial Arts. I 2022 planlegges åpning av ytterligere to sentre i distriktet.

Publisert Sist oppdatert

KROKSTADELVA: Premier Martial Arts startet i USA i 2004, og har siden den gang åpnet 200 kampsport-sentre over hele verden. I år har kjeden knyttet til seg 100 franchise-eiere som åpner Premier Martial Arts sentre i løpet av 2021. 

Eier og driver Kenneth Fjeld forteller at treningsformen er actionfylt og mer tilpasset de ulike målgruppene – små barn, eldre barn, ungdom og voksne.

- Kursene våre vil fortsatt være de samme, men modernisert og med enda mer fokus på selvforsvar-karate. Premier Martial Arts er en kjede som har tatt med seg det beste fra alle kampsporter, forteller kampsportmesteren fra Krokstadelva.

Det skal undervises i karate, krav maga, mixed martial arts, brasiliansk jiu jitsu og krushbox. Sistnevnte er en helt ny «fitness-kickboxing»-variant.

Fikk tillatelse av Chuck Norris

Etter mange år med tett samarbeid og vennskap med kampsportlegenden Chuck Norris, måtte Master Fjeld ta en telefon til USA før han takket ja til å åpne et Premier Martial Arts senter.

- Chuck Norris støtter meg uansett, og jeg skal ikke slutte å føre Chuck Norris System, vi kan ikke ta bort den delen av klubben, bedyrer Fjeld.

Med over 30-års erfaring innen kampsport kommer Master Fjeld til å være hovedinstruktør for Premier Martial Arts Norway, samtidig som han er Chuch Norris System sin representant i Europa. 

Resten av instruktørteamet kurses i disse dager og forbereder seg på nyåpningen av senteret.

- Vi har bare fått positive tilbakemeldinger. Både elevene og instruktørene synes det er befriende med noe nytt, vi må huske på at det er flere som har trent hos meg i 15 år.

LES OGSÅ: Kenneth holder sin leksjon nummer 20.000 i kampsport

Planlegger flere sentre

Frem til nyåpning skal kampsport-lokalene i Krokstadelva males om, fasaden oppdateres og utstyret og drakter byttes ut.

Master Fjeld planlegger allerede å åpne to Premier Martial Arts sentre til i distriktet i løpet av 2022.

For tiden er Aesir Academy kun åpent for barn i barneskolealder. Ungdom og voksne har ikke tilgang grunnet kommunens korona-smittetiltak.

- Vi har ikke hatt smitte på senteret vårt, men jeg står med febermåler i døra om det er noen elever jeg er usikre på. Ungdom og voksne som trener hos oss tilbys online-trening, forteller Fjeld.

LES OGSÅ:

Kampsportmester slåss mot ungdomskriminalitetKampsportmester: - Vi må gjøre noe med utviklingen blant ungdomAESIR Academy doblet antall utøvere på et halvt år

 
Powered by Labrador CMS