F.v: Styreleder Ragnhild Larsen Nyhus Haaning, kokk Kay Lever og daglig leder Camilla Johnsrud føler på skrekkblandet fryd før åpning til uken.

Café Picasso gjenåpner etter Corona-konkurs

Etter flere år med underskudd så eierne seg nødt til å slå bedriften konkurs når korona-krisen inntok Norge. På styremøtet 7.april ble dette bestemt, men drøye to uker etter ble den tradisjonsrike cafeen i Drammen sentrum kjøpt opp. Tirsdag. 2.juni klokke

Publisert

Pusser opp

BRAGERNES: Styreleder Ragnhild L-N Haaning og daglig leder Camilla Johnsrud er to av eierne som nå skal drive Café Picasso videre.

-       Vi har kjøpt opp boet og skal putte litt kjærlighet i det, forteller Johnsrud som har fungert som daglig leder for caféen siden 2018.

Café Picasso har eksistert siden 1986, og uteplassen i bakgården like lenge. Johnsrud forteller at de nå har fått pusset opp mye i bakgården, takket være godt samarbeid med huseieren.

Lokal grafitti

En bortgjemt krok i bakgården har nå blitt til et stilig veggmaleri. Det var viktig for eierne å bruke noen lokale når de først skulle gjøre om veggen. Eric Ness Christiansen fra Drammen har sammen med 3D-artist og illustratør Mikael Noguchi skapt et stemningsbilde ved cafébordene i bakgården.

Ønsker en større kundegruppe

-       Vi har oppdatert oss litt, men ønsker å bevare sjelen til Picasso, forteller Johnsrud.

-       Caféen er ikke bare til for stamkundene våre, vi ønsker også nye kunder – særlig unge. Kom innom med innspill og inspirer oss!, legger Haaning til.

Gamle slagere tilbake på menyen

Flere av Café Picasso sine tradisjonelle retter ble borte fra menyen når forrige eier tok over. Nå vender blant annet Fettuccine Mexicana, Picassos kyllingbryst og Champignontoasten tilbake. Nytt er de vegetariske og veganske rettene på menyen.

-       Vi ønsker både å være en bydelscafé hvor du har råd til å spise, men også et sted hvor alle kan finne noe de liker på menyen, forteller Haaning.

-       Det er viktig å høre på kunden.

På grunn av restriksjonene fra helsemyndighetene er de rødrutete dukene pakket bort.

Noe de nye eierne har fokusert på er det norske folks lunsjtider. For at mannen i gata, eller forretningsfolk i området skal ha tid til å spise lunsj fra Picasso har de nå åpnet for at man kan ringe på forhånd å bestille mat til et gitt tidspunkt. Og åpningstidene? 11-23 på hverdagene.

-       Her skal ingen komme til lukkede dører, vi skal holde åpent mandag-søndag, forteller Johnsrud.

 
 
Powered by Labrador CMS